lördag 7 augusti 2010

State prison ahead - don't pick up hitch hikers

Ingen händelserik dag idag, möjligen undantaget att vi köpte med oss frukost från Sedona och skulle leta upp en charmig och naturskön plats längs vägen att inta den på. Men lång näsa.

Jävla skitvägar som inte hade några kul ställen att stanna på. Slutade med att vi körde av och åt vår frukost stående vid bakluckan på bilen utanför ett fängelse mitt ute i tjottahejti. Stod några mystiska vägarbetare och jockade med några spadar längs en vägren 100 m längre bort. Det var säkert några från FBI's Most wanted-lista som hade straffarbete ute i solen. Såg att de sneglade mot oss. De tänkte garanterat kasta spadarna och fly mot oss och tvinga till sig bilen. Men vi hann äta upp våra medhavda läckerheter innan de satte sin plan i verket. Ha.

Dagen har i övrigt mest tillbringats i bilen, längs spikraka vägar genom öken- och kaktuslandskap. 60 mil ca och temperaturen utomhus har stundtals legat på 111 F, vilket omräknat till C blir 43,9 grader ungefär. Det är skitvarmt kan jag lova.

Anlände till Desert Palms nu ikväll. Vi har under morgondagen 20 mil kvar till Redondo Beach i LA där vi checkar in. På kvällen middag med Karin och Binh i Long Beach.


Femte joggingrundan i Amerika i morse. Nästan fyra km i Sedona. Bitvis backigt vilket förklarar att kilometertiden var dåligt idag. Men naturskön jogg indeed.

Mer vy från joggingvägen

Över 43 grader varmt. Det är varmt.

Dagens mest förekommande utsikt från bilfönstret. Öken i massor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar