söndag 29 november 2009

Matblogg igen

Så lite mat igen, men det är nödvändigt eftersom skaldjurstagliattelen igårkväll blev mycket bra. Eller skaldjur och skaldjur förresten.

Den innehöll både grillad Seabream och halstrad bläckfisk förutom blåmusslor och vitlöksfresta rekor. Plus tärnad morot, jädra massa gul lök shalotten, vitlök, chile, ingefära - allt hackat, inget pressat. Och kokat i vitt vin.

Och så både smör och olja såklart. Och persiljan - inte att förglömma. Världens mest underskattade krydda.

Och pastan också såklart. Det färska bondbrödet var däremot helt överflödigt.

Musselkoket, kok på morötter, vitt vin, lök och vitlök och den grillade Seabreamen.

Och så den färska bläckfisken marinerad i olja, vitlök, chilepeppar och ingefära och citron. Samt några färska och pillade reker och ännu mer vitlök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar