söndag 16 maj 2010

Flashback

från Driftwood, Texas.

Igår var det sommardag på altanen och vi rustade för sommaraltan och sommarträdgård. Innebar bl a 12 timmars tillagning av oxbringa. Först i koket i fem timmar, sen i röken i lika många och sist i ugnen (i foliepaket) i två.

Sen på tallriken tillsammans med hemgjord lammkorv och helstekt fläskfilet. Med mashed potatoes. Och så tre sorters BBQ-sås; Elgin BBQ Sauce, Stubbs Bourbon and Hickory Sauce och så rätt mycket Salt Lick-sås.

Damn good.

Flashbacks från två besök i Driftwoood; 1996 och 2008.

För den nytillkomne läsaren finns här ett litet inlägg från mitt och fotograf Olséns vandring längs The 2008 Texas BBQ Trail och vårt besök på världens bäst BBQ-restaurang.


2 kommentarer:

  1. Är avundsjuk. Hur mår artärerna idag?

    SvaraRadera
  2. Artärer? De har jag lagt av med för länge sen. Ger bara hjärtinfakt. Meningslösa.

    SvaraRadera