söndag 20 december 2009

Izzard's in town

Anna och Niklas bjöd oss på en mycket rolig föreställning med Eddie Izzard på Hovet igår. Det var en present på våra födelsedagar och då ingick också skjuts Hovet ToR. Vi bugar och tackar!

Rolig show - finns ingen svensk ståuppkomiker som ens kommer i närheten eller kan twista egentligen vad som helst på samma sätt som Eddie Izzard gör. Och faktum är att ingen ens skulle klara det - ens om man ansträngde sig.

Kan inte se Özz Nujen hålla 10 min utläggning om hur 2 stumma giraffer försöker kommunicera när en tiger närmar sig på savannen eller hur Magnus Betnér ens skulle komma i närheten av att beskriva varför man lyssnar på en brinnande buske som talar till en, så som Moses gjorde enligt Bibelns beskrivning.

Skulle förmodligen bara bli en massa svordomar, lite kuk och fitta och en massa elakheter om någon annan person. Det är ju i huvudsak så de uppträder - med några undantag.

Det är när man lyssnar på en sån här föreställning som man inser hur långt efter och hur små svenska komiker är i jämförelse.

25 rader från scenen - man ser bra med alla storbildsskärmar

Nej, detta är inte Robinson-Robban (och inte Eddie Izzard heller). Det är Niklas som har målat sig blå i ansiktet, kvällen till ära.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar