torsdag 29 juli 2010

LA Confidential

Landade i LA igår tisdag. Det tog oss 23 timmar från dörr till dörr ungefär, och med någon enstakas halvslummer på flygen så var vi hyggligt möra igår kväll efter ett dygn utan någon direkt sömn.

Skulle precis gå och lägga oss vis 23-tiden lokal tid (08.00 i Sverige) då toan vägrade sluta fylla på vatten och badrummet svämmade över. Blev att ösa för att stoppa att det rann ut för långt i hotellrummet. Precis vad vi längtade efter just då.

Nåväl, vi fick hit en Mr Fixman som grejade toan på ett kick och vi kom i säng och slocknade pronto.

Två timmar senare gjorde sig jetlagen påmind och paniken var nära när klockdisplayen visade 1.15. Tvingade mig att somna om och vaknade igen vid 3-tiden då Martina tvingade ut mig i korridoren för att hänga upp Don't Disturb-skylten "så att inte städerskorna skulle komma in".

Fattade inte riktigt varför detta var nödvändigt mitt i natten, men förstod när det gick upp ett ljus för Martina att hon sett fel på klockan och fått för sig att den var 09.30 på förmiddagen. Trist att vara nöjd med att man är klarvaken och utvilad, har lyckats besegra jetlagen och sova till 09.30 - och så visar det sig att klockan bara är 3 på morgonen.

Nåväl vi fick ett par timmars sömn till, sen begav sig tjejerna till poolen för morgondopp och jag sprang 4,78 km i Los Angeles tidiga morgonsol. Betydligt bättre kilometertid än förra gången. Dessutom riktigt skönt joggingväder. Avrundade med ett dopp i poolen jag också.

Dagen i övrigt har vi sprungit runt med karta och videokamera i högsta hugg och sett så turistiga ut som man bara kan. Åkte och tittade på the Hollywood Sign och begav oss sedan till Hollywood Blvd och tittade på Walk of Fame och handavtrycken utanför Sid Grauman's Chinese Theater bl a.

Träffade också vår gamla kompis Karin som är i film- och TV-branschen. Besökte henne på en inspelning och träffade då bl a Cameron Diaz som jag pratade med en bra stund. Trevlig.

Eftermiddagen har vi tillbringat i solen vid poolen och ikväll blir det mer turistande. Imorgon är det heldag på Universal Studios som står på schemat.

United Red Carpet lounge på O'Hare i Chicago igår

Självporträtt från morgonens joggingrunda

Som sträckte sig så här. Ett par felaktiga vägval i dead ends, annars en trevlig runda.

Två tjockisar, men bara ett är ett träsktroll. Gissa vem.

Vi kom ganska nära ändå

I samspråk med Cameron Diaz

Bara ben vid hotellets pool.

Bubbelpoolen håller garanterat 40 grader C - varmare än att bada badkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar