söndag 6 juni 2010

Lite medelhavet hos oss

När kalaset gått hem så tände vi på grillen igen och fixade till chivapchichi (med mycket Ajvar) som intogs med råstekt potatis, hemgjord tzatziki och en greksallad.

Lite Mediterranean så där. Livet på en pinne.




1 kommentar:

  1. Hej!
    Mycket Medelhavet hos oss! Har precis tryckt i mig en rejäl hotellfrukost. Idag har jag en vilodag (kanske tar en springtur innan kvällsmaten) efter att jag igår var ute på ett ganska tufft cykelpass. Har man en tävlingscyklist att följa så är tempot ganska hårt redan från början och när vi väl var framme vid berget som vi skulle bestiga så var det ganska mycket mjölksyra som producerades.
    Trots att jag i nuläget känner mig ganska vältränad så är det helt andra muskler som får jobba när man cyklar. Men att nå toppen och benen skakar (tog tid uppför berget och Jonas sa: att tar du det under 30 min. så är det bra, klart att man tar fasta på det och tog det på 28 min.) och man får sätta sig ner och ta en kall Cola och en Cafe con Leche så känner man att jag har det ganska bra ändå. Hem var det mest nerför så det var ganska lugnt förutom att rumpan ömmar lite men det är väl så det är när man är ovan.

    Ha det bra och glada hälsningar från ett soligt Mallorca!

    Joakim & Co.

    SvaraRadera